1. Stel uw juridische vraag
* verplicht veld
Soort vraag: * Zakelijk Particulier 
Uw juridische vraag: *

2. Mijn gegevens
 
Aanhef: * Heer Mevrouw 
Naam: *
Telefoon: *
Uw email: *
Provincie: *
 

 

Juridisch advies van Jurist voor MKB

Gratis juridisch advies

Juridisch advies kan af en toe best een hoop geld kosten, zeker voor mensen die het niet al te breed hebben. Gelukkig bestaat er tegenwoordig internet en hierdoor kunnen steeds meer mensen informatie met elkaar delen.

Ook op deze website kunt u gratis juridisch advies ontvangen!

Vul het formulier hierboven volledig in!

Juridisch advies op andere websites

Het ligt er natuurlijk maar net aan met wat voor kwestie je te maken hebt en waar je advies over nodig hebt, maar over het algemeen geldt dat je over bijna elk algemeen onderwerp de nodige informatie kunt vinden op het internet of kunt vragen. Je kunt bijvoorbeeld een vraag stellen op een forum wat zich met jouw onderwerp bezig houdt.

Vertel je verhaal duidelijk en niet te persoonlijk

Wil je gratis juridisch advies, dan kun je dat over het algemeen best krijgen. Je moet natuurlijk geen dikke dossiers verwachten, maar een antwoord op een paar vragen.. dat moet wel lukken.
Doe hiervoor het volgende:

  • Vertel je verhaal kort en bondig
  • Ga hierbij niet al te veel op de details in, hier kunnen de meeste mensen toch niks mee
  • Stel de juridische vraag op een goed forum

Mocht er informatie aan je vraag ontbreken, dan zullen mensen hier al snel genoeg om gaan vragen.

Goede sites en forums vinden

Een goede site en forum kenmerken zich eigenlijk in 2 dingen. Het is een site die over het onderwerp gaat waar je juridisch advies over nodig hebt: bv een echtscheiding. En het is een site waar je echt dingen kunt bespreken en waar niet alleen maar flauwe opmerkingen komen. Op dit soort sites kun je meestal echt wel antwoorden vinden of krijgen, dus schroom niet je verhaal te doen. Ps: ga hierbij natuurlijk niet je naam en allerlei persoonlijke dingen vertellen, want de gegevens op het internet zijn natuurlijk voor iedereen zichtbaar.